понедельник, 11 сентября 2017 г.

Автомобілі на єврономерах можна буде офіційно розмитнити за €1 тис.



За перехід на українські номери власникам уже ввезених до України легкових авто з іноземною реєстрацією доведеться заплатити від €1 тис. до €1,4 тис.

Про це розповіла голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна у коментарі "Еспресо.TV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні - найстаріший автопарк у Європі. Ціни на авто не дозволяють позбутися "совкового брухту" - автоексперт

"Категорія до 2200 кубічних сантиметрів, 2-га категорія автомобілів. Це 1000 євро. Наступна категорія - 1,2-1,4 тисячі. Це рішення стосується авто на іноземних номерах як пізніше 2010 року випуску, так і пізніше 2000 року. Відповідні зміни внесуть до податкового, митного та бюджетного кодексів. Це справді величезний крок назустріч людям", - сказала голова податкового комітету.

6 вересня понад 4 тис. машин з іноземною реєстрацією перекрили вул. Грушевського в Києві - від Європейської пл. до Верховної Ради. Власники вимагали відмінити акциз на ввезення авто на іноземній реєстрації, пропонують скасувати норми Євро-5 для старих машин і запровадити техогляд для них.

_________________________________
EEFGroup
Восточно-Европейская Финансовая Группа
кредит, инвестиции, лизинг

Комментариев нет: